Termeni și condiții

1. Prin utilizarea acestui site, www.rovergure.ro, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare, va rugam sa parasiti acest site.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L., sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ROVERGURE sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului. De asemenea, va informam ca societatea SCARSBAG EXCLUSIVE isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, in judecata prin instantele penale.

Dreptul de administrare a site-ului si a continutului acestuia este detinut de catre Societatea SCARSBAG EXCLUSIVE.

3. Utilizarea Site-ului

S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul publicat de catre ROVERGURE in acest site, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea ORGANIZATORULUI cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L.

4. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin intermediul postei electronice sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze; Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct; Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.

Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.

Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

5. Exonerarea de Raspundere

Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

6. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

Nu ofera o securitate adecvata;

Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L.

7. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Societatea S.C. SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Sunteti de acord in asa fel incat compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici Compania, nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentiile sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului, nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirect, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

8. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

SCARSBAG EXCLUSIVE S.R.L.
Timișoara, Strada Arhimândritul Teofil Părăian nr.35
J35/1343/2020 
CUI 42611190
Acționari: Bădeanu Alexandru-George, Hossein Vahid-Azari
Director general: Bădeanu Alexandru-George
Telefon: 0732 670 890
Email: rovergure@gmail.com

contact

+40 732 670 890

+40 733 544 114

rovergure@gmail.com

Copyright © 2022 ROVERGURE DESIGN. Toate drepturile sunt rezervate.

Copyright © 2023 ROVERGURE DESIGN. Toate drepturile sunt rezervate.