BRANDUL

Este un cumul de factori care diferențiază afacerea ta de restul afacerilor prezente în piață

Este acțiunea prin care o afacere își construiește identitatea în ochii consumatorului

Este o multitudine de elemente, vizuale sau de altă natură, care caracterizează afacerea ta

Digitalizarea face parte din prioritățile afacerilor din secolul 21 iar primul pas în această direcție este prezența online.

Tot mai mulți clienți află despre oportunitățile oferite de business-uri prin intermediul site-urilor, rețelelor de social media sau a reclamelor online. Platforma web este noua carte de vizită într-o lume care tranziționează cu viteză spre online si digital.

Rovergure aduce afacerile în spațiul virtual - fie că vorbim de un site de prezentare, fie că vorbim de un magazin online, construim bazele prezenței online alături de firme pregătite să facă saltul spre o piață cu posibilități nelimitate unde clienții se află la un click distanță de servicii și produse.

Colaborarea noastră începe cu o ședintă în care stabilim cerințele site-ului (lista de feature-uri, încadrarea proiectului în timp, eventuale instrucțiuni legate de identitatea vizuală și orice altceva se consideră important), iar după finalizarea conceptului discutat, site-ul intră într-o perioadă de testare, feedback și soluționare continuă de-a lungul a mai multor ședințe până când produsul final ajunge în forma completă. Site-ul este, bineînțeles, gândit pentru accesarea de pe mai multe tipuri de dispozitive (Desktop, laptop, tabletă sau telefon), iar serviciile de hosting și de înregistrare a domeniului sunt asigurate la un preț redus.

Primul pas în construirea unui brand este asumarea unei identități vizuale: culoare, formă, stil, detalii după care o afacere este recunoscută. Logo-ul, cartea de vizită, sau simplul design aparte al unei facturi sunt elemente vizuale care caracterizează business-ul pe care-l conduceți. O identitate vizuală construită si asumată cu atenție inspiră încredere și profesionalism.

Al doilea pas in construirea unui brand în era digitală este prezența online - social media a acaparat o bună parte din mediul de comunicare dintre afaceri și clienți, o strategie de comunicare pe social media fiind crucială unei afaceri care navighează mediul online.

În funcție de nevoile afacerilor, Rovergure oferă diverse servicii de branding, de la un simplu logo si o paletă de culori, la strategie de social media sau design de elemente vizuale până la consiliere asupra unor detalii nuanțate in privința construirii relației cu clientul.

Copyright © 2023 ROVERGURE DESIGN. Toate drepturile sunt rezervate.